Välkommen till A Working Lab | Universum Umeå

Navet för innovation på campus. Event, mötes- och arbetsplatser.

A Working Lab | Universum Umeå

AWL Universum Umeå ska bli en brygga mellan forskning, akademi och näringsliv som stärker hela Västerbotten. Vi öppnar i Universum, mitt på campus, i början av 2020 med ca 850 kvm i en första etapp. Ytorna består av moderna och flexibla arbets-, mötes- och eventytor och lounge. Bakom satsningen står Umeå universitet Holding, SLU Holding, Innovationssluss Västerbotten, Umeå Science Park och Akademiska Hus.

Our services

 • Arbetsplatser

  Vi erbjuder flera olika moderna flexibla och fasta arbetsplatser i en attraktiv miljö mitt på campus. Allt ifrån privata kontor till en plats i öppet kontorslandskap.

 • Event- och mötesrum

  I huset finns både moderna telefon- och mötesrum samt Rotundan, en lokal för event upp till 299 personer. Perfekt för en mässa, en pitchkväll, workshop eller annat större event.

 • Community

  På A Working Lab samlar vi många och starka aktörer inom innovationsumeå i en miljö som tillåter och uppmuntrar kreativitet och samskapande. Det bjuds på många sociala och professionella event och möjligheter att träffa spännande personer.

Our plans

 • Supporter

  Som supporter hjälper ni platsen och communityt att växa och får samtidigt tillgång till flertalet innovativa startups och innovationsfrämjare. Båda lokalt men även nationellt.

  Läs mer om Supporter
 • Rotundan

  Rotundan sits at the heart of AWL Universum and is an event space with a wide variety of scope for many different types of events and occasions.

  Läs mer om Rotundan
 • Community

  Som community-medlem blir du en del av AWL-communityt på campus men även nationellt. Du får delta och blir inbjuden till flertalet professionella och sociala event.

  Läs mer om Community
 • Flexplats

  Genom vårt flexplatsmedlemskap får du full tillgång till alla öppna miljöer i vår co-working.

  Läs mer om Flexplats
 • Privat kontor

  Vi erbjuder modernt möblerade privata kontor i olika storlekar. Rummen är möblerade med ergonomiska möbler, förvaring och whiteboard.

  Läs mer om Privat kontor
 • Fast plats

  Vill du ha din egen arbetsplats där du har möjlighet att lämna kvar saker på din plats? Då är vårt medlemskap "fast plats" perfekt för dig.

  Läs mer om Fast plats

Visa omtanke – håll avstånd

I tider som dessa behöver vi alla bidra till att begränsa smittspridningen på alla tänkbara sätt. Vi har ökat frekvensen av städning av toaletter och ytor som många rör vid, såsom dörrar och hissknappar. Våra aktiviteter och event är antingen digitala eller mindre sammankomster där vi kan träffas på ett säkert sätt.

Vi uppmanar er som besökare, medlem eller partner i A Working Lab att hålla lite extra avstånd till varandra och undvika trängsel.
Tillsammans bidrar vi till att minska risken för smittspridning.

Ta hand om er, var snälla – och tvätta händerna.
♥ AWL-teamet

Intresseanmälan

Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta oss.

Till intresseanmälan

Partners

Loading content