Välkommen till A Working Lab | Universum Umeå

Navet för innovation på campus. Event, mötes- och arbetsplatser.

Visa omtanke – håll avstånd

I tider som dessa behöver vi alla bidra till att begränsa smittspridningen på alla tänkbara sätt. Vi har ökat frekvensen av städning av toaletter och ytor som många rör vid, såsom dörrar och hissknappar. Våra aktiviteter och event är antingen digitala eller mindre sammankomster där vi kan träffas på ett säkert sätt.

Vi uppmanar er som besökare, medlem eller partner i A Working Lab att hålla lite extra avstånd till varandra och undvika trängsel.
Tillsammans bidrar vi till att minska risken för smittspridning.

Ta hand om er, var snälla – och tvätta händerna.
♥ AWL-teamet

A Working Lab | Universum Umeå

AWL Universum Umeå ska bli en brygga mellan forskning, akademi och näringsliv som stärker hela Västerbotten. Vi öppnar i Universum, mitt på campus, i början av 2020 med ca 850 kvm i en första etapp. Ytorna består av moderna och flexibla arbets-, mötes- och eventytor och lounge. Bakom satsningen står Umeå universitet Holding, SLU Holding, Innovationssluss Västerbotten, Umeå Science Park och Akademiska Hus.

Våra tjänster

 • Arbetsplatser

  Vi erbjuder flera olika moderna flexibla och fasta arbetsplatser i en attraktiv miljö mitt på campus. Allt ifrån privata kontor till en plats i öppet kontorslandskap.

 • Event- och mötesrum

  I huset finns både moderna telefon- och mötesrum samt Rotundan, en lokal för event upp till 299 personer. Perfekt för en mässa, en pitchkväll, workshop eller annat större event.

 • Community

  På A Working Lab samlar vi många och starka aktörer inom innovationsumeå i en miljö som tillåter och uppmuntrar kreativitet och samskapande. Det bjuds på många sociala och professionella event och möjligheter att träffa spännande personer.

Våra medlemskap

 • Community

  Ta del av ett levande community, få tillgång till våra touch down-platser och få access till flertalet sociala och professionella event.

  Läs mer...

   

 • Fast plats

  Detta medlemskap är för dig som letar efter en flexibel arbetsplats men behöver ett eget skrivbord.

  Läs mer...

   

 • Flexplats

  Genom vårt flexplatsmedlemskap får du full tillgång till alla öppna miljöer i vår co-working.

  Läs mer...

   

 • Privat kontor

  Våra privata kontor ger dig möjligheten att både vara del av vårt community och få ett privat utrymme.

  Läs mer...

   

 • Supporter

  Som supporter hjälper ni platsen och communityt att växa och får samtidigt tillgång till flertalet innovativa startups och innovationsfrämjare.

  Läs mer...

   

Intresseanmälan

Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta oss.

Till intresseanmälan

Partners