A Working Lab | Universum Umeå

A Working Lab Umeå är en fysisk och virtuell mötesplats för innovation. Här skapas en helt ny och kreativ miljö för arbete, möten och samverkan mitt på Campus Umeå. Vi erbjuder ett starkt community med möjlighet att knyta nya kontakter, lära sig och inspireras av andra som också använder A Working Labs tjänster och miljöer.

Bakom satsningen står Umeå universitet Holding, SLU Holding, Innovationssluss Västerbotten, Umeå Science Park och Akademiska Hus.

A Working Lab - Framtidens sätt att mötas jobba och studera

A Working Lab är en plats för människor, samverkan och möten mellan akademi och näringsliv. Kreativa krockar och oväntade möten gör människor mer innovativa och får oss att växa tillsammans. Det är idén bakom A Working Lab – Akademiska Hus nationella koncept för co-working och flexibla mötesplatser. Du kan hyra in dig den tid du behöver för jobb, möten eller workshops. Tillsammans formar vi Sveriges mest attraktiva mötesplats och community på våra campus.

A Working Lab öppnar upp och binder samman Sveriges campus, du som medlem i Umeå kan besöka och sitta på AWL på Karolinska i Solna eller i Göteborg.


Kontaktuppgifter

A Working Lab | Universum Umeå

Universums gränd 8
907 36 Umeå

Profilbild på Phil

Philip Hopkin

Site manager
073 613 76 32 philip.hopkin@akademiskahus.se

Laddar Karta…

Partners